Actes per la Diada 2012 a la comarca

23 08 2012

DISSABTE 8 A GRANOLLERS

La CUP de Granollers es presentarà en públic realitzant un acte titulat “L’Europa dels pobles contra la dictadura financera”, que tindrà lloc a la sala Francesc Tarafa el dissabte 8 de setembre a les 6 de la tarda. L’acte comptarà amb la presència de ponents vinguts des del País Basc, des de Galícia i des de Grècia.

DIUMENGE 9 A CARDEDEU

Enguany la Coordinadora de l’Esquerra Independentista del Vallès Oriental i el Baix Montseny, integrada per organitzacions i casals de la comarca, celebrem per cinquè any la Diada de forma unitària. Com el passat any, Cardedeu serà el municipi que acull l’acte. Aquest es realitzarà integrament a la Plaça Sant Corneli a partir de les 20h del diumenge 9 de setembre. El lema escollit “Ni pacte fiscal, ni pacte social. Independència, socialisme, Països Catalans” deixa clar el tarannà de l’acte, que servirà per reafirmar la idea que sense sobirania real –nacional i econòmica- mai serem un poble lliure.

A l’acte hi podrem escoltar el parlament polític de la nova organització juvenil de l’Esquerra Independentista ARRAN que ha nascut aquest any 2012, després de la confluència de les organitzacions Maulets i CAJEI, i que com ells diuen: “Hem nascut per vèncer”. També participaran amb un parlament Alerta Solidaria –organització antirepressiva de l’EI- en representació de les persones encausades per la Vaga General d’aquest any, que a la comarca en van ser tres, una a La Garriga i dues més a Palautordera.

Per altra banda, podrem gaudir de l’actuació de colles de cultura popular de la comarca convidades, com diables i bastoners.. Posteriorment hi haurà un sopar popular amenitzat per l’actuació musical del trio “nini” (ni nom ni vergonya, cançons de la terra i per la terra).

Hi esteu totes convidades.

Visca la terra lliure!!

DILLUNS 10 DE SETEMBRE AL BAIX MONTSENY

11 DE SETEMBRE NACIONAL


Accions

Informació
%d bloggers like this: