Ha nascut Arran, l’organització juvenil de l’Esquerra Independentista

16 07 2012

Culmina així el procés d’unió -que va començar fa 4 anys- entre Maulets, el jovent independentista revolucionari, la CAJEI, la Coordinadora d’Assemblees de Joves de l’Esquerra Independentista i diversos col·lectius, com les Assemblees de Joves de Terrassa, Sant Sadurní o Horta, o el col·lectiu de joves de Sa Pobla (Mallorca) Pinyol Vermell.

Assemblea Nacional Constituent

  • Amb presència a 36 comarques i més de 600 militants, reïvindiquem Arran com l’eina que donarà resposta de forma radical a totes les agressions que patim com a joves catalanes i treballadores que vivim en un sistema patriarcal.
  • El nostre discurs és ben clar i fuig d’ambigüitats. Proposem alternatives clares: som independentistes i volem construir el socialisme de base als Països Catalans, des d’una perspectiva feminista.
  • Formem part del moviment de l’Esquerra Independentista i ens reivindiquem com la seva organització juvenil.

Arran remet a la terra i als segadors que la defensen, parla de les arrels, de la cultura, però també de l’arrelament al barri, poble o ciutat. Per això, una de les apostes més fortes d’Arran serà treballar colze a colze amb totes les entitats i moviments socials que tenen com a objectiu construir una societat lliure, tant a nivell nacional com local. Apostem també per la creació d’un moviment juvenil fort i cohesionat.

Arran s’ha presentat públicament a l’aplec del Rebrot a Berga. L’acte polític de presentació va comptar amb la presència de totes les organitzacions i casals de l’Esquerra Independentista, va ser dissabte 14 de juliol.

Al Vallès Oriental i el Baix Montseny desitjem que Arran sigui una eina al servei del jovent combatiu de la comarca i d’enfortiment del projecte de l’Esquerra Independentista. Diverses són ja les assemblees d’Arran i esprem que en siguin més!


Accions

Informació
%d bloggers like this: