Cròniques del 29S

30 03 2012

Caldes

Enorme seguiment de la Vaga General a Caldes de Montbui, des d’abans de les 12 i fins passades les dues del migdia recorregut popular tallant les principals vies d’accés al poble. Marxa plenament pacífica pels carrers de Caldes i cantant consignes contra la reforma laboral i la crisi capitalista.

Sant Celoni

Unes 300 persones d’arreu del Baix Montseny es van concentrar a Sant Celoni amb motiu de la vaga general del 29M. La manifestació va recórrer els principals carrers de la població i va acabar a la plaça de la Vila, on el regidor de la CUP Dani Corpas va llegir un manifest en contra de la reforma laboral aprovada pel PP i CiU.

Cardedeu

A primera hora del matí un piquet organitzat pel Comitè de Vaga de Cardedeu amb unes 25 persones van estar repartint fulletons en contra la reforma laboral a l’estació del tren de rodalies. Posteriorment es va tallar l’Avinguda del Rei En Jaume. A partir de les 9 el piquet va voltar informant a vianants i comerços del centre. La marxa continuà pels carrers principals, parant al CAP i direcció altres barris de Cardedeu com els Estalvis o el Poble Sec. El piquet en aquests moments comptava amb unes 40 persones que es van dirigir cap a la carretera de Dosrius fins a l’alçada de la variant tallant la circulació al seu pas i relentint la marxa dels vehicles. El piquet finalitzà a la seu de CiU on es va penjar la pancarta amb el lema “Poble que fa Vaga, mai trepitjat”. Cap al migdia s’aplegaren mestres, alumnes, pares i mares dels centres educatius de Cardedeu en contra les retallades i la reforma laboral.


Accions

Informació
%d bloggers like this: