8 de març Dia de la dona treballadora a la comarca

2 03 2012

Cardedeu

L’assemblea d’Endavant i Adona’t (Assemblea antipatriarcal de Cardedeu) us presenten diferents actes que es realitzaran al Casino Popular de Cardedeu. El primer és un cinefòrum pel dimecres 7 de març a les 20h proposat i conduït per l’Assemblea d’Endavant de Cardedeu amb la pel·lícula “En un mundo libre” del director Ken Loach, on s’exposa la vivència d’una dona treballadora en el seu intent d’escalar socialment en un món d’homes i marcat per la precarietat laboral.

El dissabte 10 de març a les 18.30h l’assemblea antipatriarcal Adona’t  ens proposa una xerrada sota el títol “Dona i treball”.

Granollers.

Des del CP l’Esquerda i l’Assemblea de Joves de Granollers també plantem cara a les desigualtats per raó de gènere que, per desgràcia, persisteixen encara a casa nostra: el perfil femení de la precarietat, el sostre de vidre o (encara pitjor) el terra enganxifós, la bretxa salarial, la doble presència de la dona a lal lar i al treball.
Per tot això, en motiu del dia de la dona treballadora, hem organitzat un seguit d’actes per al divendres 9 de març al CP Esquerda:
19:30 Inauguració de l’exposició “Dones i crisi”, elaborada pel col·lectiu Endavant-OSAN
20:00 Cinefòrum amb la pel·lícula “Pan y rosas” dirigida per Ken Loach, una història sobre les condicions laborals de les dones immigrades i l’acció col·lectiva
22:00 Sopar de tapes (5€, tapes il·limitades + beguda)
Vine i reivindica’t, no cosirem les vostres retallades! Plantem cara!
Organitzen: Assemblea de Joves de Granollers (AJG) i Casal Popular l’Esquerda

Palautordera


Accions

Informació
%d bloggers like this: