Actes comarcals per la Diada Nacional 2011

18 08 2011

La coordinadora de l’Esquerra Independentista del Vallès Oriental i el Baix Montseny (EI VO-BM) commemora un any més la Diada nacional de l’11 de setembre a la comarca sota el lema “Que no ens retallin la nació. Independència Països Catalans”.

Any rere any ens trobem amb les persones que simpatitzen i treballen dia a dia en  l’independentisme d’esquerres en les poblacions on hi tenim presència com van ser Granollers, La Garriga o Caldes. Enguany és el torn de Cardedeu. L’acte es realitzarà el dissabte 10 de setembre a la Plaça Sant Corneli a partir de les 7 de la tarda amb mostra d’entitats, cultura popular, el cantautor Cesc Martorell, versots, jocs tradicionals i parlament de l’EI VO-BM i la CUP. Tot això fins les 9 del vespre on hi haurà sopar a càrrec de la CUP de Cardedeu. A les 11 de la nit marxa de torxes pels carrers de Cardedeu i acabarà la vetllada amb festa al Casino Popular de Cardedeu.

Les assemblees locals de la CUP de Sant Celoni, Palautordera i Sant Esteve, juntament amb el Casal Popular “Quico Sabaté” de Sant Celoni, l’Esbarzer de Palau i el Brot de Sant Esteve, han preparat tot un seguit d’actes per revindicar la independència del poble català, en motiu de la Diada Nacional del proper 11 de setembre de 2011.

Els actes, emmarcats sota el lema “Que el poble esdevingui govern, Independència” es duran a terme… a tots tres pobles, de manera coordinada. Hi haurà 3 actes centrals.

– A Palautordera es farà un DINAR el mateix dissabte 10 de setembre a les 14h al Remei.

– A Sant Esteve,també el dissabte 10 a les 22h, es farà una MARXA DE TORXES que sortirà de la Plaça Major de Sant Esteve per arribar fins Palau.

– A Sant Celoni, el diumenge 11 al vespre, coincidint amb la Festa Major, es durà a terme un ACTE POLÍTIC i CONCERT a la Plaça de l’Església de Sant Celoni.

A part dels actes centrals, hi ha diverses activitats programades a cadascun dels pobles, com ara una pintada de mural a Palau, una Exposició sobre els fets de 1714 al Casal “Pare Casals” de Sant Esteve i una xerrada històrica a Sant Celoni.


Accions

Informació
%d bloggers like this: