Presentació de l’Assemblea de Joves de La Garriga “La Bordalla”

16 11 2010

DISSABTE 20 DE NOVEMBRE
A 2/4 DE 6 DE LA TARDA
al BAR ILLOT DE LA GARRIGA

PRESENTACIÓ DE LA NOVA ASSEMBLEA DE JOVES DE LA GARRIGA “LA BORDALLA”I RECITAL DE POESIA AMB ELS POETES DAVID CANYO I CARLES REBASSA

David Caño. Olot, 1980. Des del 1998 resideix a Barcelona. Com a poeta ha estat guardonat amb el Premi Amadeu Oller 2007 per “Barcelona” (Editorial Galerada, 2007) i amb el Premi Vila de Lloseta 2009 per “He vist el futur en 4D” (Editorial Moll, 2009). En aquests darrers anys ha realitzat desenes de recitals arreu dels Països Catalans, ja sigui en solitari o acompanyant el cantautor Cesk Freixas. També ha col·laborat, o col·labora, en diverses publicacions entre les quals destaquen Benzina, Enderrock, Illacrua, L’Accent i La Directa. Ha participat en l’antologia Poetes a la xarxa i actualment se’l pot llegir al seu “Bloc d’encenalls

Carles Rebassa (Palma, 1977), és un poeta mallorquí en llengua catalana. També pot ser reconegut sota el pseudònim de Bartomeu Matagalhs.

Ha publicat Requiescat in pace amb el poeta Pere Perelló (1998), Poema B (2006) i Els joves i les vídues (2006). Aquest darrer li va valdre el premi de poesia de la vila de Gandia (premi Ausiàs March).

Té en premsa un estudi biobibliogràfic del poeta Blai Bonet, que es titularà Mite i pols de Blai Bonet. Actualment (2007), treballa en la novel·la Prometeu vist de mil maneres, en el llibre Bartomeu Rosselló-Pòrcel, l’home que no pogué ser i en els poemes de La combustió.


Accions

Informació
%d bloggers like this: